22/10/2020 | 02:59
You are here:  / Akcija / Drama / Novice / Fargo: Znani igralci iz druge sezone

Fargo: Znani igralci iz druge sezone

Pred tedni smo izvedeli, da bosta glavni vlogi v drugi sezoni serije  Fargo prevzela Kirsten Dunst in Jesse Plemons, danes pa jih lahko naštejemo še nekaj. V mrzlo mestece se bodo odpravili Patrick Wilson, Ted Danson, Nick Offerman, Brad Garret in Jean Smart.

fargo-sezona2-igralci

Patrick Wilson, ki ga poznamo iz serije Gifted in filma Watchmen, bo prevzel vlogo Louja Solversona, ko je bil še mladenič, ravnokar iz Vietnama (1979). Taisti Lou, ki ga je v prvi sezoni zaigral Keith Carradine. Razrešiti mora zločin, v katerega je vpleten mafijec. Ted Danson (Cheers, CSI) bo zaigral njegovega tasta, ki je kavbojsko razpoložen šerif. Njuna vez bosta Loujeva žena Betsy in 4-letna Molly (v prvi sezoni Allison Tolman). Ti dve igralki še iščejo.

Neponovljivi Nick Offerman (Parks and Recreation) bo zaigral pijanskega odvetnika, Brad Garrett (Everybody Loves Raymond) pa bo zamenjal Thorntona v vlogi hladnokrvnega kriminalca. Izredno pogumna poteza, glede na to, da ga poznamo kot prijetnega Rayevega brata. Njegov načrt bo razširiti svoj zločinski imperij, Jean Smart (Samantha Who?) pa bo na čelu mafijske družine, ki se mu bo uprla.

Fargo prihaja na majhne zaslone in računalnike letošnjo jesen.

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Ta stran uporablja piškotke. Dokler ste na strani, se strinjate s pravilnikom.
Sprejmem piškotke
x