24/01/2021 | 20:09
You are here:  / Drama / Novice / Video / Hannibal: Podrobnosti o prihajajoči tretji sezoni

Hannibal: Podrobnosti o prihajajoči tretji sezoni

V javnost so prišle nove podrobnosti o tretji sezoni, ki se bo odvijala približno 8 mesecev po pretresljivem finalu druge sezone. V premierni epizodi bomo tako videli, kako shajata Hannibal in Bedelia (Gillian Anderson), ki sta se zatekla v Firence in se pod lažnimi imeni pretvarjata, da sta mož in žena.

A stvari se kmalu zapletejo, ko nekdo odkrije resnico o dr. Lecterju, krivec za to pa naj bi bila prav njegova lažna boljša polovica.

Izvršni producent serije, Bryan Fuller, je dejal, da daje prva epizoda občutek, kot da gre za popolnoma novo serijo o morilskem paru. Obenem je razkril, da bodo gledalci o dogajanju v manjkajočih osmih mesecih več izvedeli v četrti epizodi nove sezone.

Znano je tudi, da bo serija razdeljena na dva dela. Prvi del bo osredotočen na Willa (Hugh Dancy) in njegov lov za Hannibalom, drugi del pa bo močno sledil zgodbi romana Red Dragon avtorja Thomasa Harrisa, kar pomeni, da bo šel Hannibal po vsej verjetnosti za zapahe. Pri tem bo veliko vlogo igral tudi dr. Chilton, ki preživi strel v obraz v drugi sezoni.

Novost je tudi predstavitev novega lika, serijskega morilca Francisa Dolarhyda, ki je glavni antagonist v romanu in je poznan po tem, da grize svoje žrtve.

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Ta stran uporablja piškotke. Dokler ste na strani, se strinjate s pravilnikom.
Sprejmem piškotke
x