28/02/2021 | 19:32
You are here:  / Drama / Komedija / Napovedniki / Novice / Sci-Fi / Seznami / Uncategorized / Video / Kaj bomo gledali poleti?

Kaj bomo gledali poleti?

Časi, ko smo komaj čakali jesen, ko so se začele nove serije in nadaljevale stare, so že zdavnaj mimo. Poletna sezona je iz leta v leto bogatejša in tudi letošnja bo postregla z različnimi žanri. Za vas smo zbrali nekaj najbolj obetavnih serij, ki na televizijska platna prihajajo to poletje.

I’m Dying Up Here (premiera: 4. junij 2017)

Pred pojavom interneta stand-up komikom ni bilo postlano z rožicami, saj so morali nastopati po klubih. Drama, katere izvršni producent je med drugim Jim Carrey, raziskuje losangeleško stand-up sceno v 70-letih prejšnjega stoletja. Oskarjevka Melissa Leo igra Goldie, mentorico nadobudnim komikom.

The Sinner (premiera: 2. avgust 2017)

Serija je osnovana na istoimenski knjigi avtorice Petre Hammesfahr, vrti pa se okrog mame (igra jo Jessica Biel), ki v nerazložljivem navalu besa v javnosti povzroči nasilno dejanje. In kar je še huje – vzroka zanj ne pozna. Gre za Bielovo prvo resno televizijsko vlogo po 15 letih, ko je igrala v Sedmih nebesih.

Glow (premiera: 23. junij 2017)

Alison Brie igra Ruth Wilder, igralko, ki se s težavo preživlja kot igralka v 80-ih v Los Angelesu. Njena zadnja priložnost za preboj je avdicija za TV oddajo, v kateri se skupaj z 11 dekleti pomeri v rokoborbi. Serija je osnovana na resnični oddaji z istim imenom (The Gorgeous Ladies of Wrestling), ki so jo predvajali od leta 1986 do 1990.

Disjointed (premiera: 25. avgust 2017)

Dolgoletna zagovornica legalizacije marihuane Ruth Whitefeather Feldman (Kathy Bates) zaposli svojega sina, ki je ravnokar zaključil študij, da ji pomaga pri vodenju ambulante oz. trgovine z izdelki iz konoplje.

Blood Drive (premiera: 14. junij 2017)

Serija je postavljena v distopično prihodnost, v kateri je voda tako redka kot nafta, zločini pa so tako pogosti, da kaznujejo le najhujše zločince. Blood Drive se osredotoča na nekdanjega policista (Alan Ritchson), ki mora po sili razmer združiti moči z Grace D’Argento (Christina Ochoa), nevarno femme fatale. Smo omenili, da avte poganja človeška kri?

Gypsy (premiera: 30. junij 2017)

Naomi Watts se preizkusi v vlogi Jean Holloway, terapevtke, ki razvije nevarne in intimne odnose z ljudmi, ki so del življenja njenih pacientov. Njenega moža v seriji igra Billy Crudup.

Room 104 (premiera: 28. julij 2017)

Antologija, pod katero sta se podpisala brata Jay in Mark Duplass, se dogaja v eni sami sobi ameriškega hotela, v kateri se v vsaki epizodi znajdejo drugi liki.

Get Shorty (premiera: 13. avgust 2017)

Kaj se zgodi, ko nekdanji mafijaš postane filmski producent v Hollywodu? To je premisa serije, ki je osnovana na filmu iz leta 1995. V glavnih vlogah igrata Chris O’Dowd in Ray Romano.

Marvel’s The Defenders (premiera: 18. avgust 2017)

V Netflixovi seriji bomo spremljali četverico herojev: Daredevila (Charlie Cox), Jessico Jones (Krysten Ritter), Luka Cagea (Mike Colter) in Iron Fista (Finn Jones), ki združijo svoje moči, da rešijo New York.

What Would Diplo Do? (premiera: 3. avgust 2017)

James Van Der Beek igra izmišljenega svetovno znanega DJja Dipla. Da mu komedija dobro leži, je dokazal že v seriji Don’t Trust the Bitch in Apartment 23, tako da zna nova serija presenetiti.

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Ta stran uporablja piškotke. Dokler ste na strani, se strinjate s pravilnikom.
Sprejmem piškotke
x