19/01/2021 | 12:16
You are here:  / Drama / Napovedniki / Novice / Sci-Fi / Video / Kaj prinaša druga sezona Stranger Things?

Kaj prinaša druga sezona Stranger Things?

To, kar smo vsi potihem upali, se je vendarle uresničilo: prihaja namreč druga sezona Stranger Things. Brata Duffer, ustvarjalca serije, sta razkrila, kaj načrtujeta za novo sezono.

Za začetek bomo oboževalci serije deležni ene epizode več kot v prvi sezoni. V napovedniku namreč vidimo naslove devetih epizod.

Pričakujemo lahko vrnitev skoraj celotne igralske zasedbe iz prve sezone, bo pa tudi nekaj novincev. Brata Duffer omenjata štiri nove like, ki bodo brez dvoma popestrili dogajanje. Prav tako dogajanje ne bo omejeno le na Hawkins.

Večji poudarek bo tudi na paralelnem svetu Upside Down. V prvi sezoni smo dobili le majhen vpogled v ta skrivnostni svet, ki še vedno ostaja precejšnja neznanka.

Čeprav mnogi menijo, da bi serija morala biti antologija, podobno kot American Horror Story, brata Duffer pravita, da nista nikoli razmišljala v tej smeri. Čeprav sta se sprva poigravala z idejo, da bi časovni okvir prestavila v devetdeseta, ko so otroci že odrasli, sta se naposled le odločila, da je zgodbo bolj smiselno nadaljevati leto kasneje, leta 1984.

Tudi v drugi sezoni bosta veliko navdiha črpala iz filmov Jamesa Camerona, natančneje iz njihovih nadaljevanj. Veliko vprašanje, ki se poraja vsem oboževalcem serije je tudi, ali lahko pričakujemo vrnitev Eleven. Brata Duffer še ne vesta, kakšna bo njena usoda, zato nam ne preostane drugega, kot da počakamo do naslednjega leta.

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Ta stran uporablja piškotke. Dokler ste na strani, se strinjate s pravilnikom.
Sprejmem piškotke
x