13/08/2020 | 21:38
You are here:  / Grozljivka / Novice / Uncategorized / Kaj vemo o sedmi sezoni American Horror Story?

Kaj vemo o sedmi sezoni American Horror Story?

Pisali smo že, da se bo prihajajoča sezona antologije American Horror Story vrtela okrog lanskoletnih ameriških predsedniških volitev. V javnost pa počasi kapljajo tudi podrobnosti nove sezone, ki jih bomo predstavili v naslednjih vrsticah.

1. Ustvarjalec serije Ryan Murphy je pred nekaj dnevi na svojem instagram profilu objavil sliko z opisom “dražilnik za sedmo sezono AHS”. Glede na to, da je slon simbol republikancev, lahko v kratkem pričakujemo tudi skico osla.

2. Igralski zasedbi se bo pridružila Billie Lourd, bolj znana kot hči nedavno preminule Carrie Fisher. Lourd trenutno sicer igra v Scream Queens, katere pisec je prav tako Murphy. Kakšna bo njena vloga, zaenkrat še ni znano.

3. Vrnila se bosta stara znanca, Sarah Paulson in Evan Peters.

4. Tema nove sezone bodo lanskoletne ameriške predsedniške volitve. Murphy je o temi prvič javno spregovoril v pogovorni oddaji Watch What Happens Live With Andy Cohen. Njegova izjava je dvignila kar precej prahu in mnogi so sklepali, da bo vlogo Hilary Clinton odigrala Paulsonova. A Murphy je te govorice zanikal in poudaril, da je serija alegorija. Murphy je še povedal, da se bo prva epizoda zgodila na večer predsedniških volitev.

5. V sedmi sezoni lahko pričakujemo like iz četrte sezone Freak Show. Murphy je o svojem načrtu spregovoril lani oktobra, a ker so se vmes zgodile predsedniške volitve, ni nujno, da bo njegov načrt tudi realiziran.

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Ta stran uporablja piškotke. Dokler ste na strani, se strinjate s pravilnikom.
Sprejmem piškotke
x