05/08/2020 | 09:44
You are here:  / Akcija / Napovedniki / Novice / Video / Marvelov neuničljivi Luke Cage po Jessici Jones dobil svojo serijo

Marvelov neuničljivi Luke Cage po Jessici Jones dobil svojo serijo

Kot smo pred časom napovedovali, je Luke Cage (neuničljivi prijatelj Jessice Jones) dobil čisto svojo serijo in napovednik. Kot Luke Cage se seveda vrača Mike Colter, serija pa se lahko pohvali z nekaj imeni, ki so dobro znana oboževalcem TV serij: Mahershala Ali, ki ga poznamo iz House of Cards, bo glavni zlobec; Frankie Faison, ki smo ga gledali v The Wire, bo Lukeov oče; Theo Rossi iz Sons of Anarchy bo pridanič, ki bo mešal štrene; na čase pa bomo videli tudi Rosario Dawson iz Daredevil. Ne ve se, če bo v Lukovo časovnico kdaj prestopila Jessica Jones.

Luke Cage pride na Netflix 30. septembra, sledile pa mu bodo še tri serije: Iron Fist in The Defenders, ki prideta naslednje leto; ter The Punisher, za katerega pa datum še ni znan. Punisherja poznamo že iz druge sezone Daredevil, Iron Fist pa pripoveduje zgodbo Dannyja Randa, ki obvlada borilne veščine. The Defenders bo združil vse štiri Netflixove/Marvelove junake: Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage in Iron Fist.

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Ta stran uporablja piškotke. Dokler ste na strani, se strinjate s pravilnikom.
Sprejmem piškotke
x