19/01/2021 | 12:12
You are here:  / Drama / Napovedniki / Novice / Sci-Fi / Video / Druga sezona Stranger Things dobila napovednik

Druga sezona Stranger Things dobila napovednik

Med nedeljsko tekmo Super Bowla je Netflix objavil napovednik za prihajajočo sezono Stranger Things. O nekaterih podrobnostih druge sezone smo sicer že pisali, ko je v javnost prišel dražilnik z naslovi epizod naslednje sezone. Zadnji napovednik pa nam postreže z malce več informacijami.

Takoj na začetku napovednika lahko vidimo več kot 30 let star oglas za Eggo, priljubljene vaflje, ki jih je v prvi sezoni rada jedla Eleven (Millie Bobby Brown). Spomnimo: v zadnjem delu Jim Hopper (David Harbour) odide v gozd, kjer odloži škatlo z Eggosi, najverjetneje za Eleven, ki je izginila neznano kam.

Serija je poznana po svojih filmskih referencah in če napovednik ne laže, tudi v novi sezoni ne bo nič drugače. Otroci se še vedno prevažajo s kolesi tako kot v E.T.-ju, prav tako jih lahko vidimo v kostumih Izganjalcev duhov. Film je prišel v kinematografe julija 1984, druga sezona Stranger Things pa se dogaja oktobra.

Dobra novica je tudi, da se kljub negotovi usodi vrača Eleven. A glede na to, da jo vidimo z glavo obrnjeno navzdol, obstaja velika verjetnost, da se nahaja v paralelnem svetu Upside Down. Na pohodu je tudi nova pošast, zato se nam brez dvoma obeta še ena napeta sezona, ki bo premiero doživela na noč čarovnic. Vabljeni k ogledu napovednika.

 

 

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Ta stran uporablja piškotke. Dokler ste na strani, se strinjate s pravilnikom.
Sprejmem piškotke
x