22/10/2020 | 02:32
You are here:  / Novice / Serija leta 2017 je …

Serija leta 2017 je …

Pred kratkim smo vas v anketi spraševali, katera serija vas je najbolj prepričala v lanskem letu. Poglejmo si rezultate.

V 13 dneh, kolikor je trajala anketa, smo prejeli 243 glasov. Vse do zadnjega dne se je bil trd boj med dvema odličnima serijama. Z vašimi glasovi ste odločili, da si naziv najboljše serije leta 2017 zasluži Netflixova drama Stranger Things. Na drugem mestu je pristala serija The Handmaid’s Tale, ki se aprila vrača z drugo sezono.

Na tretjem mestu je pristala miniserija Big Little Lies, ki je po odličnem odzivu gledalcev dobila zeleno luč za snemanje druge sezone. Sledijo Taboo, The Crown, 13 Reasons Why, This Is Us, Mindhunter, Twin Peaks, Ozark, Dark, Preacher, The PunisherThe Deuce, The Sinner in Santa Clarita Diet. 

Bralci TV Pokovke ste dodali tudi svoje predloge, in sicer so svoj glas dobili: The Missing, Babylon Berlin, Mr. Robot, The Walking Dead, How to Get Away With Murder, American Gods, Rick and Morty, Narcos, Peaky Blinders, The Leftovers, Game of Thrones, Outlander, Travelers, Better Call Saul in Fargo.

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Ta stran uporablja piškotke. Dokler ste na strani, se strinjate s pravilnikom.
Sprejmem piškotke
x