04/08/2020 | 12:47
You are here:  / Akcija / Novice / The Walking Dead z novo serijo v Los Angelesu

The Walking Dead z novo serijo v Los Angelesu

The Walking Dead je najbolje gledana serija vseh časov, trdijo nekatere ankete. Zato ni čudno, da se je AMC odločil za spin-off zombijade, ki ga bo postavil v Los Angeles. Zgodbo pišeta Dave Erickson (Sons of Anarchy, Low Winter Sun) in Robert Kirkman (The Walking Dead, Invincible), zaigrali pa bodo Alycia Debnam Carey (Into the Storm), Cliff Curtis (Live Free or Die Hard, Three Kings, Training Day), Frank Dillane (Harry Potter) in Juan Gabriel Pareja (Machete, W.).

Alycia Debnam Carey

Izvirna zgodba v stripu se je dogajala v Los Angelesu, zato ne čudi, da bodo spin-off postavili tja. O zgodbi še ni veliko znanega, razen očitnega “moški in ženska poskušata preživeti v zombi apokalipsi”, bodo pa ozadja glavnih junakov verjetno drugačna od tistih iz izvirne serije.

Cliff Curtis

Cliff Curtis

Poleg Curtisa bo zaigrala tudi Kim Dickens, ki jo večina pozna kot detektivko v filmu Gone Girl ali pa kot policistko v zadnji sezoni Sons of Anarchy. Seveda bo v The Walking Dead “spin-offu” zaigrala eno izmed preživelih ljudi po zombi apokalipsi, a njena vloga bo drugačna od tiste, ki so jo prevzeli v izvirniku. Medtem ko bo Curtis ločeni učitelj, bo Dickens svetovalka, ki mu bo v tem novem krutem svetu pomagala in se po vsej verjetnosti zaljubila. Na videz prikupno dekle iz soseske pa bo imela temačno skrivnost. Kot se za serijo o zombijih spodobi.

Kim Dickens

Kim Dickens

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Ta stran uporablja piškotke. Dokler ste na strani, se strinjate s pravilnikom.
Sprejmem piškotke
x