25/02/2021 | 14:11
You are here:  / Drama / Novice / Uncategorized / Kaj vemo o tretji sezoni True Detective?

Kaj vemo o tretji sezoni True Detective?

Od druge sezone True Detective sta minili že dve leti, usoda tretje pa je bila prav zaradi slabe gledanosti druge sezone vprašljiva. A vse kaže, da se bo to kmalu spremenilo. Direktor programa na HBO-ju, Casey Bloys, je nedavno namreč potrdil, da bo v tretji sezoni antologije, ki sicer še ni uradno potrjena, zaigral oskarjevec Mahershala Ali. Kot je še dejal Bloys, je prebral pet scenarijev za tretjo sezono in je popolnoma navdušen nad napisanim. TV mrežo zdaj čaka iskanje režiserjev, potem pa naj bi serija končno dobila zeleno luč za snemanje tretje sezone.

Ali je svojo vpletenost pred nekaj dnevi potrdil na instagramu, poleg vloge v drami Mesečina pa ga poznamo še iz Hiše iz kart, filma Hidden Figures, pojavil pa se je tudi v Netflixovi uspešnici Luke Cage.

Prva sezona serije, ki je premiero doživela leta 2014 in v kateri sta glavni vlogi odigrala Matthew McConaughey in Woody Harrelson, je doživela izjemen odziv. Druga sezona, v kateri so med drugim zaigrali Colin Farrell, Vince Vaughn in Rachel McAdams, pa žal ni ponovila uspeha prve sezone, zato je bila prihodnost tretje sezone vse do zdaj uganka.

Osveženo 4. septembra 2017

Pred nekaj dnevi so z HBO-ja tudi uradno potrdili, da 3. sezona Pravega detektiva vendarle prihaja na male zaslone. Mahershala Ali bo igral detektiva iz Arkansasa, Wayna Haysa, ki raziskuje grozljiv zločin v Ozarškem hribovju. Nic Pizzolatto je napisal scenarij, prav tako pa bo poleg Jeremyja Saulnierja sedel na režiserski stolček. Več informacij sledi.

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Ta stran uporablja piškotke. Dokler ste na strani, se strinjate s pravilnikom.
Sprejmem piškotke
x