07/06/2023 | 17:25
You are here:  / Drama / Komedija / Novice / Amazon se je odločil za Hand of God in Red Oaks

Amazon se je odločil za Hand of God in Red Oaks

V začetku septembra smo si ogledali vseh pet pilotov, ki jih je na svetlo postavil Amazon in na ves glas navijali za Hand of God. Naše želje so bile uslišane, saj je Amazon poleg Soderberghove serije Red Oaks zeleno luč dal tudi obetavni zgodbi o sodniku (Ron Perlman), ki doživi versko razsvetljenje. Občinstvo je bilo nad omenjenima serijama najbolj navdušeno, svoje prave premiere pa bosta doživeli enkrat naslednje leto. Podpredsednik Amazon Studios je poudaril, da obe seriji prihajata izpod rok najbolj nadarjenih piscev in da komaj čaka, da vidi, kaj občinstvo meni o celotnih sezonah, ko enkrat pridejo na TV.

Hand of God

hand-of-god

Marc Foster (World War Z) si je zamislil temačno zgodbo o pokvarjenem sodniku, ki je znan po najhujših kaznih, sliši pa na ime Pernell Harris. Četudi ni bil nikoli veren, se nenadoma zaplete v versko skupnost/kult Hand of God, katere voditelj je prevarant. Sodnikov sin je pred kratkim storil samomor in leži v bolnišnici, priključen na aparate. Ustrelil se je, ker je nekdo pred slabim letom pred njegovimi očmi posilil ženo. Pernell sliši božji glas in se odloči, da bo sodobni Salomon, neusmiljeni sodnik in prinašalec pravice.

Red Oaks

red-oaks

Amazonove ponujene komedije torej niso nič kaj prida, a Red Oaks bi znal biti rešilna bilka. Zgodba se vrti okrog judovskega podeželskega kluba, Craig Roberts pa igra mladeniča brez cilja v življenju, ki se odloči, da bo v klubu učil tenis. Nekako me spomni na kultno trapasti film Caddyshack, a glede na to, da je producent Steven Soderbergh, režiser pa David Gordon Green (Pineapple Express), rezultat ne bo nujno polomija.

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Ta stran uporablja piškotke. Dokler ste na strani, se strinjate s pravilnikom.
Sprejmem piškotke
x