22/09/2021 | 10:20
You are here:  / Grozljivka / Napovedniki / Novice / Uncategorized / Video / Dražilniki za šesto sezono American Horror Story

Dražilniki za šesto sezono American Horror Story

Po številnih namigovanjih in govoricah je končno znano malce več o prihajajoči sezoni American Horror Story, ki bo svojo premiero doživela 14. septembra.

Sodeč po fotografijah, ki jih je objavil TMZ, se bo šesta sezona vrtela okrog izginotja angleške kolonije z otoka Roanoke Island v ameriški zvezni državi Severna Karolina. Leta 1590 se je tam naselilo 118 Angležev, ki so želeli ustanoviti stalno kolonijo v Novem Svetu. Kmalu po prihodu so jim težave začeli povzročati nasilni domorodci in neugodne vremenske razmere, zato je njihov vodja Jack White odplul nazaj na Otok, da bi pripeljal pomoč. Ko se je tri leta pozneje vrnil, je naselbino našel opustošeno. Izginotje kolonije še do danes ni pojasnjeno.

Nova sezona bo postavljena v dva časovna okvira, a se bo večinoma odvijala v sedanjosti. Med igralsko zasedbo bomo ponovno videli Lady Gaga in Kathy Bates, potrjen je tudi Cuba Gooding Jr.

Vabljeni k ogledu vseh šestih dražilnikov.

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Ta stran uporablja piškotke. Dokler ste na strani, se strinjate s pravilnikom.
Sprejmem piškotke
x