07/06/2023 | 18:22
You are here:  / Drama / Komedija / Napovedniki / Novice / Tretja sezona Fargo obeta TV spektakel

Tretja sezona Fargo obeta TV spektakel

Prvi dve sezoni serije Fargo sta bili vsaka svoj mejnik sodobne televizije. Odličen scenarij, fantastični igralci in atmosfera, ki jo lahko zavida vsaka črna komedija.

Tretja sezona se že snema, prav dolgo pa ne bomo čakali nanjo. Na FX prihaja že 19. aprila! Zgodba se odvija v letu 2010 in obljubljene so povezave s prejšnjimi sezonami. Igralska zasedba je zvezdniška, saj je (dvojno) glavno vlogo prevzel Ewan McGregor, zvezdnik dolgo pričakovanega nadaljevanja Trainspotting. Ob njem bodo zaigrali: Mary Elizabeth Winstead (Live Free or Die Hard), Scoot McNairy (12 Years a Slave), Michael Stuhlbarg in Shea Whigham (Boardwalk Empire), komik Jim Gaffigan ter Carrie Coon, obetavna igralka iz The Leftovers, ki bo prevzela glavno žensko vlogo.

Glavno vlogo v tretji sezoni Fargo je prevzel Ewan McGregor

Ewan McGregor bo, kot rečeno, zaigral v dveh vlogah in sicer kot brata Emmit in Ray Stussy. Emmit je čeden in samozavesten bogataš, ki je obogatel s parkirišči. Ray pa je neuspešen, zavaljen in plešast policist, ki je zadolžen za pogojne kazni. Glavni konflikt bo verjetno med bratoma, kaj več pa o zgodbi še ni znano. A lahko zaupamo Noahu Hawleyu, da ne bo razočaral.

Ewan McGregor, Carrie Coon, Mary Elizabeth Winstead

Igralska zasedba tretje sezone Fargo na predstavitveni konferenci

***osveženo 21. marca 2017***

Končno smo dobili tudi težko pričakovani napovednik za novo sezono, v kateri lahko vidimo tudi neprepoznavnega Ewana McGregorja v vlogi bratov Stussy.

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Ta stran uporablja piškotke. Dokler ste na strani, se strinjate s pravilnikom.
Sprejmem piškotke
x