14/06/2021 | 03:38
You are here:  / Drama / Novice / Game of Thrones: še 3 novice iz pete sezone

Game of Thrones: še 3 novice iz pete sezone

Nell Williams (levo) bo zaigrala mlado Cersei, ki jo sicer igra Lena Headey (desno)

Nell Williams (levo) bo zaigrala mlado Cersei, ki jo sicer igra Lena Headey (desno)

12. decembra so končali s snemanjem pete sezone Game of Thrones, ki nas bo razveselila 5. aprila, mi pa smo od zadnjič izvedeli še nekaj novic o težko pričakovanem nadaljevanju. Prva novica je čisto nova igralka, ki bo v prizorih iz preteklosti zaigrala mlado Cersei. Nell Williams, ki je doslej igrala v seriji The Revolting World of Stanley Brown in TV filmu, bo gotovo postavila trdne temelje svoje igralske zasedbe z vlogo v tako pomembni seriji.

Adewele Akkinouye-Agbaje bo predstavil čisto nov lik.

Adewele Akkinouye-Agbaje bo predstavil čisto nov lik.

Več tudi vemo o liku (ki ga v knjigah ni bilo), ki ga bo igral Adewale Akinnuoye-Agbaje, bolj znan iz kultne serije Oz. Liku je ime Malko, povezoval pa naj bi svetova Lannisterjev in Targaryenov.

Tyrion in Daenerys na istem kraju ob istem času | Twitter

Tyrion in Daenerys na istem kraju ob istem času | Twitter

Kot smo novembra izvedeli na Twitterju, bosta v peti sezoni namreč Tyrion in Daenerys sodelovala v mestu Essos, kjer Malko vodi trgovino s sužnji. Poskušal naj bi prodati tako Tyriona kot tudi Ser Joraha Mormonta. V knjigi je slednji Tyriona ugrabil, da bi se znova prikupil Daenerys, a na koncu pristane tudi sam v suženjstvu. Peta sezona več kot očitno ne bo dolgočasna.

Arya bo v Braavosu nosila povsem drugačna oblačila.

Arya bo v Braavosu nosila povsem drugačna oblačila.

Tretja novica je nov videz, ki ga bo prevzela pobalinska Arya. V peti sezoni se bo namreč podala na ulice Braavosa (znan bolj kot Šibenik), EW pa je dobil skico obleke, ki jo bo Arya nosila. Maisie Williams, ki igra Aryo, je za intervju povedala, da so ji povsem spremenili frizuro, ji nadeli nekaj nakita in nanjo poveznili čisto dekliško obleko. “Na snemanju me nihče ni spoznal,” je povedala. Dodala je, da bo preoblačenje velik dogodek v seriji, saj je preobrazba čista tragedija za bojevniško dekle kot je Arya.

Če pa ste zgrešili čisto kratke izreze iz nove sezone, ki so jih uporabili v oglasu za HBO, izvolijo še enkrat:

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Ta stran uporablja piškotke. Dokler ste na strani, se strinjate s pravilnikom.
Sprejmem piškotke
x