01/04/2023 | 09:59
You are here:  / Drama / Novice / Video / Game of Thrones: 7 novic iz pete sezone

Game of Thrones: 7 novic iz pete sezone

Game of Thrones se vračajo 5. aprila 2015, mi pa smo izvohali najnovejše novice s snemanja. Izvedeli smo ogromno zanimivosti, prinašamo pa tudi fotografije in videposnetke!

V utrinkih iz preteklosti se vrača Tywin Lannister

tywin-lannister

Potem, ko je Tyrion na koncu prejšnje sezone ubil svojega zločestega očeta, smo bili gledalci polni mešanih občutkov. Po eni strani je bilo zadoščeno pravici, po drugi strani pa so nam odtujili veselje ob gledanju enega najboljših igralcev v seriji, Charlesa Dancea. Kakorkoli, nova sezona prinaša utrinke iz daljne preteklosti, v kateri nam bodo predstavili predzgodbo, mlado Cersei in seveda pomlajenega patriarha.

Peta sezona se predvsem dogaja v Dorniji

jaime-lannister

Na snemanju so mnogi liki oblečeni v dornijska oblačila, snemanje pa poteka v španski Osuni, kjer se Jaime Lannister sreča z Ellario Sand in Aero Hotah. Pravijo, da bo peta sezona drugačna od knjig (kar ni slabo, saj to pomeni dodatne dogodivščine!), videli pa bomo tudi pretep med Jaimejem in Trystanom. A o tem smo že govorili.

Seriji se pridružuje Adewale Akinnuoye-Agbaje

adewale-pompeii

Če omenjenega igralca ne prepoznate po fotografiji, si morate ogledati kultno serijo Oz, nato pa se vrniti sem. Mlajši ga mogoče poznate iz Lost, a uredništvo se strinja, da je prva serija boljša. Kakorkoli, Adewale bo stopil v sandale lika Malko, prihaja pa bodisi iz svobodnih mest ali Braavosa. Če ste se navduševali, da bo zaigral skupaj s Kitom Haringtonom, vas moram razočarati, da je to prizor iz filma Pompeii, kjer sta res igrala skupaj.

Animiran filmček osveži spomin na pretekle sezone

Če ste slučajno pozabili ključne dogodke v prejšnjih štirih sezonah, vam ta čudovit video osveži spomin.

V Westerosu se popije ogromno vina…

To verjetno ni ravno novica za prave oboževalce serije, a zgornji video nam v sedmih minutah in pol pokaže, koliko vina se popije v svetu Iger prestolov. Uganete, katera rodbina ga požloka največ?

… in ljudi pogosto ozmerja s pankrtom

Tudi pankrtov je ogromno v Westerosu in ljudje jim ne dovolijo, da bi na to pozabili. Bastards.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Ta stran uporablja piškotke. Dokler ste na strani, se strinjate s pravilnikom.
Sprejmem piškotke
x