27/06/2022 | 01:49
You are here:  / Komedija / Seznami / Video / Key & Peele: 10 najboljših skečev

Key & Peele: 10 najboljših skečev

Če še vedno ne poznate skeč serije Key and Peele, kaj za vraga je narobe z vami? Serija, ki se 24. septembra vrača s četrto sezono, je ena najboljših in najbolj podcenjenih humorističnih serij na TV ta hip. Preden se Keegan Michael Key in Jordan Peele vrneta, si poglejte deseterico najboljših skečev doslej. (Naštel bi kar vse, a nekako je treba navdušenje omejiti.)

Substitute Teacher

Vsekakor je treba začeti z najbolj priljubljenim skečem, kjer nadomestni učitelj narobe izgovarja imena in je nadvse jezen, ko se dijaki ne javijo.

High On Potenuse

Še en srednješolski skeč, ki je odličen primer, kako dvojec svoje šale pelje do absurdnih višav (drugi primer sledi). Ukradena šala postane najbolj priljubljena v državi.

I Said Bitch

Obljubljen absurd: stara prijatelja se po dolgem času dobita in opravljata svoji ženi, a nočeta, da ju slišita.

Mexican Standoff

Dvojec je posnel glavo-razstreljujoč skeč v navezavi s priljubljenim YouTube kreativcem, RocketJump. Skeč je poln preobratov, zaključek pa je naravnost fantastičen.

Auction Block

Ta skeč je dokaz, da se lahko iz vsake teme delamo norca in ostanemo okusni. Dvojec je večkrat dejal, da hočeta s komedijo spreminjati in uspelo se jima je pošaliti na račun sužnjelastništva.

Obama Loses His Shit

S tem skečem sta Key & Peele pravzaprav zaslovela. Predstavila sta Obamovega jeznega prevajalca Luthra, ki vse diplomatske izjave ameriškega predsednika prevede v vsem razumljiv jezik.

The Batmans

Moja najljubša lika sta gotovo valeta pred hotelom, ki sta nadvse navdušena nad pop kulturo in pretirano dramatična. In vedno (VEDNO) navdušena nad Liamom Neesonom. Kar je nujno pripeljalo do tega.

Das Negros

Kako bi se temnopolta možakarja skrila pred nacisti? Parodija na Inglorious Basterds, rasizem in stereotipe o črncih.

LA Vice

Nato sta posnela fantastično parodijo na Miami Vice, ki je predvsem dokaz, da se skeče da posneti tudi na ravni blockbuster filmov. Kvaliteta in efekti so nevsakdanji. Drug primer: Parodija na Les Miserables.

Futbol Flop

Za konec pa še norčevanje iz nogometaškega pretvarjanja o poškodbah. Čisto zlato.

 

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Ta stran uporablja piškotke. Dokler ste na strani, se strinjate s pravilnikom.
Sprejmem piškotke
x