23/06/2021 | 16:17
You are here:  / Akcija / Novice / Sci-Fi / Marvel načrtuje pet serij za Netflix

Marvel načrtuje pet serij za Netflix

Marvel za Netflix načrtuje pet TV serij s superjunaki in vse bodo premiero doživele leta 2015.

marvel-netflix-logo

Prva serija se bo vrtela okrog junaka Daredevila, ki smo ga na ekranih videli leta 2003 v poraznem filmu z Benom Affleckom. Daredevil je slep, a ostali štirje čuti so nadnaravno močni, zaradi česar postane odličen zašitnik nedolžnih. Marvel obljublja bolj temačno ozračje, glavni igralec pa bo Charlie Cox (Stardust, Boardwalk Empire, The Theory of Everything). Deborah Ann Woll bo Karen Page, skrivnostno dekle, ki v iskanju pravice vstopi v življenje Daredevila. Še boljša novica pa je, da bo Vincent D’Onofrio (Law and Order) igral zlobca – mafijca.

Charlie Cox, ki bo maja 2015 Daredevil (Marvel & Netflix)

Charlie Cox, ki bo maja 2015 Daredevil (Marvel & Netflix)

Druga serija se bo ukvarjala z Jessico Jones, ki jo bo upodobila Krysten Ritter (Jane iz Breaking Bad). Jessica je nekoč bila superjunak, a mora zaradi posttravmatskega sindroma svoj kostum obesiti na klin. Nato odpre detektivsko agencijo in se lovu na zločince posveti z drugega konca.

Krysten Ritter bo v letu 2015 Jessica Jones. (Marvel & Netflix)

Krysten Ritter bo v letu 2015 Jessica Jones. (Marvel & Netflix)

Jessici Jones bo sledila zgodba o superjunaku z imenom Iron Fist, ekspertu v borilnih veščinah. O seriji še ni veliko znanega, je pa povezan z Lukom Cageom, ki ga bomo najprej spoznali v seriji Jessica Jones, nato pa še v posebni, istoimenski seriji, ki bo sledila Iron Fistu. Ta šteje kot četrta serija, v glavni vlogi pa bo zaigral Mike Colter, ki ga večina verjetno pozna iz The Good Wife in The Following. Kot je videti, bo zagotovo zaigral v 13 epizodah Jessice Jones in 13 epizodah Luka Cagea.

Vsaka od štirih serij bo imela po trinajst delov, na koncu pa nam bosta Marvel in Netflix ponudila še miniserijo The Defenders, ki bo v štirih do osmih delih vse štiri serije zaključila v celoto.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Ta stran uporablja piškotke. Dokler ste na strani, se strinjate s pravilnikom.
Sprejmem piškotke
x