01/04/2023 | 10:15
You are here:  / Akcija / Drama / Napovedniki / Novice / Sci-Fi / Uncategorized / Video / Napovednik za 2. sezono Preacher

Napovednik za 2. sezono Preacher

Druga sezona Preacherja je bila potrjena, še preden se je prva sezona dobro končala. Gre za eno bolj čudaških serij na televiziji, ki je sicer osnovana na stripu in o kateri smo že pisali tukaj. A serija se zgodbe iz stripa ne drži popolnoma, zato lahko tudi v novi sezoni, ki prihaja 25. junija, pričakujemo nepričakovano.

Prihajajoča sezona bo sestavljena iz 13 epizod, v njej pa se bodo teksaški pridigar Jesse Custer (Dominic Cooper), njegova frajerska bivša punca Tulip (nominiranka za oskarja Ruth Negga) in irski vampir Cassidy (Joseph Gilgun) odpravili iskat Boga. Ker v prvi sezoni ni ostalo veliko preživelih (eksplozija metana je praktično izbrisala mesto Annville), so ustaljeni igralski zasedbi dodali šest novih likov, ki jih bodo igrali Noah Taylor (Game of Thrones,Deep Water), Pip Torrens (Star Wars: The Force Awakens, The Crown), Julie Ann Emery (Fargo, Better Call Saul), Malcolm Barrett (War on Everyone, Dear White People), Justin Prentice (13 Reasons WhyMalibu Country) in Ronald Guttman (Homeland, Mozart in the Jungle). Tudi pri novi sezoni je kot izvršni producent sodeloval Seth Rogen, ki se je skoraj desetletje trudil, da bi Preacher zaživel tudi na televiziji.

Vabljeni k ogledu napovednika.

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Ta stran uporablja piškotke. Dokler ste na strani, se strinjate s pravilnikom.
Sprejmem piškotke
x