07/06/2023 | 17:30
You are here:  / Akcija / Video / Quarry: najboljša spregledana akcijska TV serija 2016

Quarry: najboljša spregledana akcijska TV serija 2016

Dobre akcijske TV serije so tako redke kot dobri akcijski filmi. A Cinemax, HBO-jeva hčerinska firma, nas tu pridno rešuje, saj je letos pod radarjem na svetlo postavila odlično šundovsko neo-noir akcijsko vragolijo Quarry. Quarry je koktejl stila iz sedemdesetih, grehov iz Vietnama, dolgih mastnih las, seksi prizorov in brutalnega nasilja.

Protagonist je ameriški vojak Mac, ki se leta 1972 vrne iz Vietnama nazaj v Memphis. Doma ga čaka žena Joni, ki nekaj skriva, ljudje so sumničavi do njega, težko je najti delo. Zelo kmalu do njega pristopi skrivnosten možakar, ki se predstavi le kot Mešetar. Ponudi mu službo, v kateri bo dodobra izkoristil znanje, ki ga je nabral v vietnamski džungli. Najprej se upira, a službo le sprejme. Nato se zvrstijo dogodki, ki tekmujejo v tem, kateri bo Maca bolj uničil in spravil s tira.

Serija je odlično posneta, igralci so fantastični, akcijski prizori pa so osvežujoči in inovativni. Serija bo navdušila vse ljubitelje sepia sveta sedemdesetih, moralnih dilem, eksplicitne akcije in zapletov.

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Ta stran uporablja piškotke. Dokler ste na strani, se strinjate s pravilnikom.
Sprejmem piškotke
x