01/04/2023 | 10:21
You are here:  / Drama / Napovedniki / Video / The Crown: Kraljica Elizabeta se vrača 8. decembra

The Crown: Kraljica Elizabeta se vrača 8. decembra

8. decembra se na Netflix vrača priljubljena serija o angleški kraljici Elizabeti II. The Crown se v drugi sezoni osredotoči na obdobje med letoma 1956 in 1963: na začetku te dobe se njene vojaške sile bojujejo v nezakoniti vojni v Egiptu, na koncu pa po hudem škandalu pade njen tretji premier, Harold Macmillan. Leta 1963 tudi ubijejo ameriškega predsednika Kennedyja, ki se bo pojavil v drugi sezoni. Igral ga bo Michael C. Hall, ki ga pa v napovedniku ni videti. Smo pa lahko videli Jodi Balfour v vlogi prve dame Jackie.

Kraljica Elizabeta z Jackie Kennedy (Jodi Balfour)

Anglija v drugi sezoni je drugačna od tiste takoj po vojni, v katero je Elizabeta stopila kot kraljica. Princ Phillip je “nemiren” in istočasno doživlja eksistencialno krizo in krizo moškosti. Počuti se ogrožen celo s strani lastnega sina Charlesa. Princesa Margaret medtem spozna fotografa Armstrong-Jonesa in z njim začne dolgoletno razmerje polno zabav, pijače in drog. Ona lahko v polnosti doživi šestdeseta, za razliko od njene sestre. In na veselje vseh se tudi v drugi sezoni vrača bivši kralj Edward.

Princesa Margaret začne živahno razmerje s fotografom in alkoholom

Ve pa se tudi že, kdo bo igral kraljico v tretji sezoni, ki jo lahko pričakujemo enkrat decembra 2018: Olivia Colman, ki jo poznamo iz The Night Manager in Peep Show bo igrala starejšo kraljico v tretji in četrti sezoni.

Princ Phillip ima več kriz naenkrat

Kraljica bo morala sprejeti nekaj težkih odločitev za monarhijo

Bivši kralj Edward se vrne

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Ta stran uporablja piškotke. Dokler ste na strani, se strinjate s pravilnikom.
Sprejmem piškotke
x