07/06/2023 | 18:40
You are here:  / Napovedniki / Novice / Seznami / TV serije, ki prihajajo aprila 2018

TV serije, ki prihajajo aprila 2018

Mesec muhastega vremena je tu, zato bo kar nekaj dni primernejših za svaljkanje po kavču in prenajedanje s TV serijami. Na našo srečo tudi ta mesec pride nekaj obetavnih (in manj obetavnih, a omembe vrednih) nanizank, še bolj pa bodo razveseljevale serije, ki se vračajo z novimi sezonami.

The Crossing (ABC | 2.4.)

The Crossing kritiki opisujejo kot dobro serijo, ki je ne bi smel gledati nihče. Zakaj? Ker veliko obeta in postavi zanimiva vprašanja, na katera pa nikoli ne bomo dobili odgovora, predvsem zato, ker ABC izredno rad ukinja nanizanke, preden se razrešijo vse uganke. Serija pripoveduje zgodbo o ameriškem obmorskem mestecu, v katerem se naenkrat pojavi 47 ljudi. Vsi ti ljudje so begunci, ki bežijo od vojne – v prihodnosti. Med drugimi igrajta Steve Zahn (Treme) in Natalie Martinez (Under the Dome).

King in the Wilderness (HBO | 2.4.)

King in the Wilderness ni serija, je pa omembe vreden dokumentarec, ki prihaja na HBO. Oddaja pripoveduje o življenju velikega borca za pravice temnopoltih v ZDA, Martinu Luthru Kingu, ter se uspešno poglobi v tematiko, mimo oguljenih zgodb o Kingu kot o voditelju in družinskemu človeku. Kogar zanimajo tovrstne teme, bo verjetno vesel tako kvalitetnega dokumentarca.

The Last O.G. (TBS | 3.4.)

Tracy Morgan se vrača, Jordan Peele pa nadaljuje svoj zmagoviti pohod po Hollywoodu. Na ameriški kabelski televiziji so sitcomi večinoma strel v temo, The Last O.G. pa je videti svež in zelo obetaven. Morgan igra zapornika, ki so ga ravnokar izpustili po petnajstih letih. Odloči se vključiti v svoje staro življenje, ki pa ne obstaja več. Med tem se je spremenilo skoraj vse, Tracy Morgan pa z vsemi topovi izkoristi komičnost situacije.

Fastest Car (Netflix | 6.4.)

Oddaj o avtomobilih je vedno več in vse poskušajo biti Top Gear. Fastest Car ubere drugačno pot: loti se (pre)hitrih avtomobilov, ki pa niso nujno najdražji in najbolj sijoči super-avtomobili. Vsaka epizoda postavi tri “speče” zverine (torej stare in rabljene kripe, ki jih povsem obnovijo) ob drag super-avto in ga poskusijo premagati v hitrosti. Zagreti ljubitelji avtomobilov bodo verjetno zarenčali in si raje ogledali ponovitev prve sezone Top Gear, ostali pa boste uživali v dinamičnem reality showu, kjer se tepeta denar in iznajdljivost.

Lost in Space (Netflix | 13.4.)

Lost in Space je dolgo pričakovan rimejk serije iz šestdesetih, ki pa je daleč od tega, kar so gledali naši starši. Zgodba pripoveduje o družini Robinson, ki leta 2046 (torej že čez 28 let!) med vesoljskim potovanjem naleti na raztrganino v ustroju prostora in časa, in strmoglavi na neznanem planetu. Oddaljena več svetlobnih let od domače Zemlje se mora spopasti z neznanim okoljem, domorodci, lastnimi težavami, in ugotoviti, kako priti nazaj domov. Seveda ne pozabimo na fantastičnega robota. Med drugimi igrajta Molly Parker (House of Cards) in Toby Stephens (Black Sails).

Westworld (HBO | 22.4.)

Westworld sicer ni nova serija, saj se konec aprila vrača z novo sezono, a ker je ena boljših serij zadnjih let, si napovednik zasluži posebno omembo. Kot lahko izberemo iz napovednika, nas čaka nov masaker (ne vemo, kdo jo skupi); roboti zavladajo svetu (oziroma parku in New Yorku – ali njemu podobnemu mestu); Mauve bo naredila vse, da se spet sreča s hčerjo; oživljali bodo mrtve; Bernard bo v težavah; divji zahod se sreča s fevdalno Japonsko (samuraji!); Mož v črnem pa ima resne načrte, kako uničiti vse, kar je ustvaril.

 

Poleg omenjenega Westworld se vračajo sledeče serije: Legion (3.4.), New Girl (10.4.), The Expanse (11.3.), Bosch (13.4.), Fear the Walking Dead (15.4.), Supergirl (16.4.), The Originals (18.4.), Into the Badlands (22.4.), The 100 (24.4.), Archer (25.4.), The Handmaid’s Tale (25.4.), 3% (27.4.) in Elementary (30.4.).

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Ta stran uporablja piškotke. Dokler ste na strani, se strinjate s pravilnikom.
Sprejmem piškotke
x