07/06/2023 | 16:53
You are here:  / Napovedniki / Novice / TV serije, ki prihajajo marca 2018

TV serije, ki prihajajo marca 2018

Marec bo poln TV serij, a na žalost bodo to povprečne in prežvečene nanizanke, z nekaterimi izjemami. Trenutno kaže, da bodo najbolj obetavne Hard Sun, Barry, O Mecanismo in Trust. Kaj nas bo najbolj presenetilo, pa bomo videli naslednji mesec.

Hard Sun (Hulu | 7.3.)

Neil Cross, avtor fantastične serije Luther, se tokrat vrača na Hulu in BBC s prav tako temačno nanizanko, ki se dogaja tik pred apokalipso. Agyness Deyn in Jim Strugess (Cloud Atlas) sta londonska policista, ki med rutinsko preiskavo umora ugotovita, da je človeštvo na robu izumrtja, ki naj bi se zgodilo čez pet let. To naj bi seveda ostala skrivnost, zato ju začne loviti MI5, da bi jih utišali.

Life Sentence (CW | 7.3.)

V novi dramediji na CW, za katero stoji producent serije Scrubs, se Lucy Hale (Pretty Little Liars) življenje dvakrat obrne na glavo: ko izve, da ima raka; in ko izve, da ga nima več. Sprva je živela tako kot da jutrišnjega dne ne bo doživela, po ozdravitvi pa mora ugotoviti, kaj naj počne z življenjem.

Champions (NBC | 8.3.)

Ekipa, ki je ustvarila priljubljen sitcom Mindy Project, se je tokrat lotila nove komedije, ki se vrti okrog dveh bratov: Anders Holm (Workaholics) in Andy Favreau (Aquarius) sta sostanovalca, ki sta obsedena s fitnesom. Življenje se jima obrne na glavo, ko enemu od bratom pred vratom stanovanja dekle iz srednje šole pusti najstniškega sina. To je nastavek komedije, ki bo večino humorja črpala iz prigod pubertetnika in dveh “očetov”.

Collateral (Netflix | 9.3.)

BBCjeva detektivska miniserija je Britancem sicer na voljo od sredine februarja, na naš Netflix pa pride v drugem tednu marca. Serija bo dolga štiri epizode in vsaka ura bo obdelala en dan. Carey Mulligan, John Simm in Billie Piper so policistka in politični par, ujeti v umor priseljenca.

Deception (ABC | 11.3.)

Deception je serija, ki jo bomo verjetno naslednjih pet let gledali na Brio, saj se drži stare in uspešne formule: v klasično policijsko proceduralko dodajmo posebnega asistenta, ki pri policiji nima kaj iskati. Doslej smo videli pisatelja, psihiatra, jasnovidce, bivše zločince, in tako dalje. Tokrat se FBI pridružuje čarodej (Jack Cutmore Scott, Kingsman: The Secret Service). Zanimiv dodatek je tudi Vinnie Jones, ki izumlja nove iluzije. Serija gotovo ne bo razburkala scene, bo pa dobra za upokojence, ki ob delavnikih ne vejo, kaj bi gledali.

For the People (ABC | 13.3.)

Na ABC v istem tednu prihaja še ena proceduralka, tokrat sodna. Ustvarjalci jo opisujejo kot Grey’s Anatomy za pravnike. Zgodba se vrti okrog odvetniške srenje na najstarejšem sodišču v Ameriki, na jugu New Yorka. V glavni vlogi bo Britt Robertson (Life Unexpected), ob njej pa bo lepo spet videti Anno Deavere Smith (Nurse Jackie).

On My Block (Netflix | 16.3.)

Ena izmed neštetih originalnih stvaritev Netflixa letos je tudi najstniška komedija o odraščanju, v kateri igrajo bolj ali manj neznani obrazi.

Instinct (CBS | 18.3.)

Alan Cumming (The Good Wife) se vrača na TV v adaptaciji romana Jamesa Pattersona, v kateri bivši agent Cie pomaga newyorški policiji ujeti serijskega morilca. Ta morilec uporablja agentovo knjigo za inspiracijo, preiskavo pa vodi detektivka, ki jo igra Bojana Novaković (Shameless). Tudi Whoopi Goldberg je v seriji.

Krypton (Syfy | 21.3.)

David S. Goyer (Batman v Superman, Man of Steel) se je znova lotil sveta in mitologije najslavnejšega superjunaka na svetu. A medtem ko se je Smallville ukvarjal z najstniškimi leti na Zemlji, se Krypton vrti okrog rojstnega planeta, preden ga uničijo. Zgodba se dogaja tako dolgo nazaj, da Supermana pravzaprav še ni, ampak je protagonist njegov dedek Seg-El. Glavna premisa je, da je zaradi nekega dogodka družina El osramočena in izobčena, deda Superman pa bo naredil vse, da si vrne dobro ime. In da reši svet pred kaosom, seveda. Kot kaže bomo med liki videli tudi bolj znanega zlobca, Doomsdaya.

Station 19 (ABC | 22.3.)

Priljubljena zdravniška žajfnica Grey’s Anatomy je dobila derivat, ki pripoveduje zgodbo ekipe gasilcev. Med seriji nastopajo Jaina Lee Ortiz, Jason George in Miguel Sandoval, ki bodo skoraj zagotovo tudi v epizodi Grey’s Anatomy tik pred dvourno premiero.

O Mecanismo (Netflix | 23.3.)

José Padilha (Narcos) se na Netflix vrača z eksplozivno politično dramo, ki govori o razvpitem škandalu v Braziliji, kjer so aretirali 160 ljudi v povezavi s korupcijo in pranjem denarja. Kljub temu, da tema zveni dolgočasna, lahko zaupamo Padilhi, da bo naredil zabavno serijo.

Barry (HBO | 25.3.)

Ime serije je preprosto Barry, kar je tudi ime cenenega poklicnega morilca (ki ga igra fantastični Bill Hader). Zgodba, ki jo je spisal (in zrežiral) Alec Berg (Silicon Valley), se vrti okrog bivšega marinca, ki v osrčju Amerike za majhen denar po naročilu pobija nezaželene osebke. Nesrečen in neizpolnjen gre v Los Angeles, kjer ga čaka naslednja tarča. A tam spozna, da hoče v resnici biti igralec.

Trust (FX | 25.3.)

John Paul Getty III, ki je v središču filma All the Money in the World (kjer je Plummer zamenjal Spaceya), je glavna vloga tudi v FX seriji Trust. Danny Boyle (Trainspotting) in njegov najljubši scenarist Simon Beaufoy sta v vlogo dediča naftnega imperija postavila Donalda Sutherlanda, njegovo ženo pa bo igrala Hilary Swank. Ko Gettyju ugrabijo sina, pokličejo preiskovalca (Brendan Fraser), za serijo, ki je sprva bila mišljena kot miniserija, pa se govori, da bo v prihodnjih sezonah obdelala pet desetletij ene najbogatejših ameriških družin.

Poleg teh novih serij se na TV zaslone vračajo naslednje nanizanke: Gotham (1.3.), Once Upon a Time (2.3.), The Good Fight (4.3.), Jessica Jones (8.3.), Sneaky Pete (9.3.), The Royals (11.3.), Timeless (11.3.), Billions (25.3.), Silicon Valley (25.3.), The Americans (28.3.), Empire (28.3.), Suits (28.3.), Scandal (29.3.), A Series of Unfortunate Events (30.3.).

1 COMMENT

  • Hard Sun je bilo že vseh 6 delov zunaj 6. jan. na BBC.
    Sedaj bodo pač še na Hulu.
    Lp

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Ta stran uporablja piškotke. Dokler ste na strani, se strinjate s pravilnikom.
Sprejmem piškotke
x