07/06/2023 | 18:49
You are here:  / Napovedniki / Novice / Westworld: vstaja strojev v drugi sezoni

Westworld: vstaja strojev v drugi sezoni

V San Diegu trenutno poteka priljubljena konvencija Comic Con, kjer je HBO pokazal napovednik za drugo sezono Westworld:

Napovednik se začne z razigrano klavirsko verzijo pesmi “I Gotta Be Me” Sammyja Davisa ml., takoj za tem pa vidimo Maeve (Thandie Newton), kako pomirjeno spremlja klanje okrog sebe, Dolores (Evan Rachel Wood) na kojnu, kako s svojim ljubimcem stoično streljata goste. Mož v črnem je zadovoljno okrvavljen.

Kdaj?

Westworld se vrača naslednje leto, točen datum pa sploh še ni znan. A snemanje se je v Utahu že začelo, trajalo pa naj bi vse do aprila 2018, kar pomeni, da nas druga sezona verjetno razveseli šele enkrat poleti.

Evan Rachel Wood je 7. junija objavila spodnjo sliko korzeta in namignila, da so priprave že v polnem teku.

Ko jo je gledalec na Twitterju vprašal, če lahko z eno besedo strne drugo sezono, mu je odgovorila le: kaos.

Kdo?

Ustvarjalci dodajajo, da bo tudi v drugi sezoni Westworld prav tako deset epizod, prav zagotovo pa se vračajo že omenjeni igralci, ki smo jih videli v napovedniku. Mladi William (Jimmi Simpson) pravi, da se bo v drugi sezoni pojavil za nekaj epizod, Anthony Hopkins pa bo v najboljšem primeru v kakšnih utrinkih iz preteklosti. Zanimivo je, da se vrača Peter Abernathy (Deloresin oče), ki bo povišan v eno izmed glavnih vlog.

Kaj?

Jonathan Nolan in koproducentka Lisa Joy sta zelo skrivnostna o zgodbi, a izdala sta dve stvari: druga sezona se ne bo nadaljevala točno na tistem mestu, kjer se je končala prva; skoraj gotovo je, da bomo videli tudi druge zabaviščne parke. Ker Nolan trdi, da Rimljanov in srednjega veka ne bodo uporabili, oba pa sta potrdila, da bodo prej ali slej predstavili svet samurajev.

Ni treba biti zelo pozoren, da v novem napovedniku za Westworld opazimo naplavljenega mrtvega tigra, ki ga začudeno opazuje Bernard. Westworld poleg konjev ni imel veliko živali, zato lahko sklepamo, da je tiger iz sveta samurajev, ki je zataval v Westworld.

V vsakem primeru se nam obeta napeta in brutalna druga sezona, v naslednjih mesecih pa se bomo morali zadovoljiti z drugimi serijami.

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Ta stran uporablja piškotke. Dokler ste na strani, se strinjate s pravilnikom.
Sprejmem piškotke
x