03/10/2022 | 04:36
You are here:  / Komedija / Napovedniki / Novice / Video / Znan datum premiere Roseanne

Znan datum premiere Roseanne

Humoristična serija Roseanne, ki nas je navduševala kar devet sezon, se z novimi prigodami družine Conner vrača 27. marca prihodnje leto. Nova sezona bo imela devet epizod, v njej pa bomo videli stare znance Roseanne Barr, Johna Goodmana, Laurie Metcalf in Saro Gilbert. Televizijska hiša ABC obljublja, da bo serija raziskovala življenje, smrt in vse, kar je vmes, in to v svojem značilnem brutalno iskrenem tonu.

Pričakujemo lahko tudi vrnitev Johnnyja Galeckija v vlogi Davida, Darleninega fanta. Galecki je mlajšim gledalcem bolj poznan po vlogi Dr. Leonarda Hofstadterja v priljubljeni seriji The Big Bang Theory.

Roseanne Barr, ki je za svojo vlogo prejela tudi emmyja in zlati globus, je po koncu serije sicer gostila pogovorni šov, imela je svoj resničnostni šov, napisala je tri knjige, leta 2012 pa je nameravala kandidirati za predsednico ZDA.

Lik Johna Goodmana, Dan, je v zadnji epizodi serije umrl, zaradi česar so marsikateri oboževalci še vedno razburjeni. Kasneje se je pojavil v filmih kot so Argo, 10 Cloverfield Lane in Kong: Skull Island.

Sara Gilbert, ki je igrala sarkastično Darlene, se bo tokrat preizkusila tudi kot izvršna producentka. Je ena od gostiteljic pogovornega šova The Talk, večkrat pa se je pojavila tudi v The Big Bang Theory.

Michael Fishman je bil star le šest let, ko je dobil vlogo Roseanninega sina D.J.-ja, ob koncu serije pa je imel 15 let. Danes je poročen in ima dva otroka.

Laurie Metcalf se vrača kot Roseannina nevrotična sestra Jackie, ki je v zadnji sezoni razkrila, da je lezbijka. Kasneje je zaigrala v Desperate Housewives, videli pa jo bomo lahko tudi v komediji Lady Bird, ki k nam prihaja naslednje leto.

 

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Ta stran uporablja piškotke. Dokler ste na strani, se strinjate s pravilnikom.
Sprejmem piškotke
x